tisdag, november 06, 2007

Det nya arbetarpartiet

Glad i hatten var den förra statssekreteraren Ulrika Schenström samtidigt som hon var i tjänst när hon fastnade på Aftonbladets kameror förra veckan. Detta är allvarligt med tanke på att det också är hon som skall samordna regeringen vid en eventuell katastrof eller allvarlig händelse, hon lämnade sitt uppdrag efter dessa avslöjanden.

Den senaste tiden har den ena efter den andra av de så kallade nya moderaterna ertappats med både det ena efter det andra, det verkar vara näst intill omöjligt för Fredrik Reinfeldt att hitta någon som inte har haft någon piga i sitt hem som blivit avlönad svart.

Det är rätt märkligt egentligen, med tanke på att det knappast kan vara ekonomiska skäl bakom detta handlande med svarta tjänster eftersom dessa personer mycket väl kan finansiera dessa tjänster helt vitt med råge då deras inkomster ligger på en nivå som vida överstiger genomsnittet i samhället. Man ska även komma ihåg att huvuddelen utav dessa herrar och damer får sin inkomst från just SKATTEBETALARNA.

Nä det är knappast som så att det handlar om att få ihop debit och kredit för dessa personer, utan det handlar i grunden om ideologi, de vill helt enkelt inte betala skatt för att omfördela pengar i samhället. Det är detta som är Reinfeldts dilemma som hävdar att de är de nya Moderaterna och det nya arbetarpartiet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida